08 februari, 2009

Tre hållplatser


Hej hopp! Min dag har varit lång känns det som - men enbart positivt menat(!). I skövde mötte jag upp Philip och vi hoppade på tåget mot Götet. Starten på morgonen är alltid lite seg, så det var lite småprat på ditresan bara. När vi nådde Götet så var vi redan hungriga, så ett litet stopp på Donken unnade vi oss, innan vi tog spårvagnen tre hållplatser hem till mig.
Hemma hos mig plockade jag lite och gick ut med soporna, bjöd Philip på godis (det jag inte gillade!) och pratade en stund. Men vi tröttnade snart på att sitta i min lilla lägenhet så vi gav oss iväg på lite fönstershopping. Där hittade jag boken Breaking Dawn som jag har letat efter i evigheter, så den kunde jag bara inte låta bli att köpa(!). Så gjorde vi ännu ett besök på Donken och mummsade på varsin glass med kolatopping(!), mumma! Och när man har riktigt kul så rinner tiden iväg. Vi blev kvar på Donken i två timmar denna gången, sockret i glassen blev vi sjukt fnittriga och skrattiga av - så vi köpte en dricka att dela på också. Mer socker som vi blev ännu roligare av! Oj oj oj, vad kul man kan ha!
Men tåget skulle ju inte vänta på oss, så vi begav oss av mot stationen igen. Där hände det dock något som inte var lika kul...eller jo, vi skrattade gott åt det också(!). Philip hade kollat tågen - FEL! Så tåget vi hade tänkt ta gick ju inte. Så vi tog ett annat och bytte i Falköping, där vi tydligen satt på samma tåg som Mimmi. Det visste vi ju tyvärr inte då.
Resan från Götet gick dock superfort, det berodde nog på att vi hade vaknat nu och pratade som aldrig förr! Orden hann inte riktigt ut ur munnen ordentligt innan det kom nya kändes det som.

I Skövde väntade vi på min mamma som skulle köra oss hem till mig, och träffade vi på Mimmi, och fick vi höra att vi suttit på samma tåg. Efter en väldigt kort pratstund med henne kom min mamma och vi åkte hem till mig. Väl hemma hos mig blev det mer fnitter och sjukt mycket skratt innan Philip åkte hem. Så sammanfattningen av dagen är superbra! Och allt detta kul bara för att teaterkursen var inställd idag.
Hur har eran dag varit?

By the way: bilder kommer i morgon!



Inga kommentarer: