31 oktober, 2008

Tre dagar av en riktigt suverän vecka - del 3

FREDAG
Ja, Vi vaknade runt halv tio av alarmet på mobilen men alla låg kvar till ca tio. Då fixade jag och Zandra frukost undertiden som Philip duschade. Efter ännu en trevlig frukost packade Philip ihop sina saker och sen åkte han till Centralen för att möta sina kompisar som han skulle vara med idag.

Jag och Zandra tog det slappt och fixade i lugn och ro. Vi knäppte lite kort med hennes kamera och sen drog vi ner till Nordstan för att ge Philip hans väska. Vi kramades och sa hej då till honom. Sen gick jag och Zandra till tåget och precis innan vi skulle gå på tåget kom en av hennes kompisar för att säga hej, men det blev en väldigt kort stund och det var väl lite tråkigt för dom.
När vi har gått på tåget så får vi veta att det inte finns någon obokad vagn, det är fullbokat vilket är väldigt ovanligt. Vagn 15 brukar alltid vara obokad och oftast 16 också. Men inte idag, alla skulle tydligen åka tåg denna helgen. Det kan kanske bero på att det är Alla helgons dag i morgon eller nått. Så vi två stog upp nästan till Falköping där vi fick en sittplats.

I skövde var det som sagt snö ute vilket vi fick en chock av. I Göteborg var det solsken och fint väder.
Zandras pappa hämtade oss vid stationen och han var så gullig att han skjutsade hem mig. Tack!
Resten av dagen finns två inlägg ner.

1 kommentar:

Miranda sa...

Det är jobbigt med så mycket folk på tåget! :/

Snö är ingen höjdare heller :/
Men härligt med sol i gbg! :D